[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳韻文  ♀
陈韵文
Joyce Chan Wan-Man
Pinyin: chén yùn wén
Joyce Chan
 
影視作品 / Filmography (1974-1995)
 
  故事 / Story
    鬼眼 / Ghost Eyes (1974)    
    雪兒 / Cherie (1984)    
  音樂 / Music
    愛殺 / Love Massacre (1981)    
  演員 / Actor (1974-1995)
    有你無你 / No Big Deal (1980)    
  場記 / Script Supervisor
    鬼眼 / Ghost Eyes (1974)    
  編劇 / Writer
    瘋劫 / The Secret (1979)    
    牆內牆外 / The Servants (1979)    
    撞到正 / The Spooky Bunch (1980)    
    龍咁威 / Super Fool! (1981)    
    公子嬌 / Wedding Bells, Wedding Belles (1981)    
    愛殺 / Love Massacre (1981)    
    烈火青春 / Nomad (1982)    
    女人檔案 / The Story of Women (1982)    
    第一次 / First Time (1983)    
    正乞兒!! / Give and Take (1994)    
    錯愛 / Crossings (1994)    
    南京的基督 / The Christ of Nanjing (1995)