[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
高天  ♂
Gao Tian (1)
Pinyin: gāo tiān
Ko Tin,  Ko Tien


 
影視作品 / Filmography (2010-2017)
 
  演員 / Actor (2010-2017)
    夜行俠陳真 / Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen (2010)    
    不再讓你孤單 / A Beautiful Life (2011) ... / Police partner, Shen Guiping
    血滴子 / The Guillotines (2012) ... 胡圖 / Hutu
    大上海 / The Last Tycoon (2012) ... / Capt. Pei
    時間檔案館 / Time Archive (2012)    
    四大名捕2 / The Four, Part 2 (2012) ... / Ouyang De
    瘋狂的導演 / I Am Director (2013)    
    小旋風柴進 / Chaijin (2013)    
    愛上處女座 / Fall in Love (2016) ... / Bai Tian
    夜色撩人 / Lost in the Moonlight (2017)