[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
尹傑
尹杰
Yin Jie (3)
Pinyin: yǐn jié
 
影視作品 / Filmography (2007-2019)
 
  錄音 / Sound Recordist
    大電影2.0之兩個傻瓜的荒唐事 / Two Stupid Eggs (2007)    
    高興 / Gao Xing (2009)    
    大有前途 / Bright Future (2009)    
    2012来了 / Love Shock (2011)    
    假裝情侶 / The Pretending Lovers (2011)    
    停留 / Stay (2012)    
    1942 / Back to 1942 (2012)    
    大鬧天宮 / The Monkey King (2014)    
    慾念遊戲 / Desire Game (2019)    
  演員 / Actor (2007-2019)
    北緯31度錄像帶 / 31 Degrees North Latitude and Videotapes (2010)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    雲南蟲谷 / Mojin : The Worm Valley (2018)    
    慾念遊戲 / Desire Game (2019)