[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鳳小岳  ♂
凤小岳
Rhydian Vaughan
Pinyin: fèng xiǎo yuè
Fung Siu-Ngok





 
影視作品 / Filmography (2004-2020)
 
  演員 / Actor (2004-2020)
    神的孩子 / Lamb (2004) ... / Lu
    九降風 / Winds of September (2008)    
    艋舺 / Monga (2010) ... 李志龍(志龍) / Chih Lung/Dragon Lee
    / Love (2012) ... 志龍 / [Cameo]
    女朋友男朋友 / Girlfriend, Boyfriend (2012) ... 王心仁 / Wang Hsin-jen/Aaron
    小時代 / Tiny Times (2013) ... 宮洺 / Gong Ming
    小時代2:青木時代 / Tiny Times 2.0 (2013) ... 宮洺 / Gong Ming
    總舖師 / Zone Pro Site (2013) ... 喇叭手 / Street musician
    一路驚喜 / Crazy New Year's Eve (2015)    
    消失的兇手 / The Vanished Murderer (2015) ... / Chen Maojin
    九層妖塔 / Chronicles of the Ghostly Tribe (2015)    
    我的蛋男情人 / My Egg Boy (2016)    
    我最好朋友的婚禮 / My Best Friend's Wedding (2016)    
    上海王 / Lord of Shanghai (2017)    
    希望島 / Iron Sky: The Ark (2020)