[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李睿珺  ♂
Li Rui-Jun
Pinyin: ruì jùn
Lee Yui-Kwan



 
影視作品 / Filmography (2007-2015)
 
  製片 / Production Manager
    夏至 / The Summer Solstice (2007)    
  導演 / Director
    夏至 / The Summer Solstice (2007)    
    有一天 / One Day (2010)    
    老驢頭 / The Old Donkey (2010)    
    告訴他們,我乘白鶴去了 / Fly with the Crane (2012)    
    家在水草豐茂的地方 / River Road (2015)    
  音樂 / Music
    老驢頭 / The Old Donkey (2010)    
  剪接 / Editor
    夏至 / The Summer Solstice (2007)    
    老驢頭 / The Old Donkey (2010)    
    家在水草豐茂的地方 / River Road (2015)    
  演員 / Actor (2007-2015)
    夏至 / The Summer Solstice (2007)    
  編劇 / Writer
    夏至 / The Summer Solstice (2007)    
    老驢頭 / The Old Donkey (2010)    
    告訴他們,我乘白鶴去了 / Fly with the Crane (2012)    
    家在水草豐茂的地方 / River Road (2015)    
 
 
Biography
 
  Gansu Province.