[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
牛萌萌  ♀
Niu Meng-Meng
Pinyin: niú méng méng
Ngau Mang-Mang
 
影視作品 / Filmography (1990-2014)
 
  演員 / Actor (1990-2014)
    戰爭子午線 / The Meridian of War (1990)    
    誰說青春不能錯 / Pk.com.cn (2008)    
    七小羅漢 / Seven Arhat (2010)    
    地域無門 / Death Zone (2012)    
    情謎 / The Second Woman (2012) ... 小凡 / Xiaofan
    衝鋒戰警 / The Constable (2013) ... / Cheui Yan
    一路狂奔 / Running All the Way (2013)    
    臥龍崗 / Town of the Dragon (2014)    
    愛的頻率 / The Love Frequency (2014)