[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳天國
陈天国
Chen Tian-Guo
Pinyin: chén tiān guó
Chan Tin-Kwok
 
影視作品 / Filmography (1935-1949)
 
  演員 / Actor (1935-1949)
    海葬 / Death at Sea (1935)    
    青年進行曲 / Youth on the March (1937)    
    黃海大盜 / The Pirates of the Yellow Sea (1938)    
    貂蟬 / Sable Cicada (1938)    
    塞上風雲 / Storm on the Border (1940)    
    鶯飛人間 / Songbird Flies Over the World (1946)    
    626間諜網 / Missing Document (1948)    
    珠光寶氣 / Zhu Guang Bao Qi (1948)    
    第五號情報員 / Agent No. 5 (1948)    
    女賊 / Reformed Lady (1949)