[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馬冠英  ♂
马冠英
Ma Guan-Ying
Pinyin: guān yīng
Ma Goon-Ying

 
影視作品 / Filmography (1979-2000)
 
  演員 / Actor (1979-2000)
    曙光 / Dawn (1979)    
    仇侶 / The Foe (1982)    
    滴水觀音 / The Statue of Guanyin (1984)    
    木屋 / The Log Cabin (1984)    
    洱海情波 / Romance with Troubles (1986)    
    天朝國庫之謎 / The Secret of the Treasury (1990)    
    激情辯護 / Passionate Defence (1993)    
    李逵傳奇 / Shui Hwu Legend (1999)    
    生死抉擇 / Final Decision (2000)