[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
崔嵬  ♂
Cui Wei
Pinyin: cuī wéi
Chui Aai,  Chui Ngai,  Tsui Wei



 
影視作品 / Filmography (1937-1976)
 
  導演 / Director
    青春之歌 / Song of Youth (1959)    
    楊門女將 / Yang Men Nu Jiang (1960)    
    野豬林 / Wild Boar Forest (1963)    
    小兵張嘎 / Zhang Ga the Soldier Boy (1963)    
    游擊小英雄 / Guerilla Hero (1966)    
    平原作戰 / Fighting on the Plains (1974)    
    紅雨 / Red Rain (1975)    
    山花 / Mountain Flower (1976)    
  演員 / Actor (1937-1976)
    十字街頭 / Crossroads (1937)    
    海魂 / Soul of the Sea (1957)    
  編劇 / Writer
    紅雨 / Red Rain (1975)