[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
郎祖筠  ♀
Lang Tsu-Yun
Pinyin: láng yún
Long Chou-Kwan,  Lang Cho Kwan,  Lang Tzu-Yun




 
影視作品 / Filmography (1991-2016)
 
  導演 / Director
    把我娶回家 / Married to a Ghost (2015)    
  演員 / Actor (1991-2016)
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991) ... 警局女警 / Policewoman
    飛天 / Accidental Legend (1996)    
    漫畫王 / The King of Comic (1996)    
    為人民服務 / The Candidate (1998)    
    少年噶瑪蘭 / Kavalan (1999) ... [國語配音員] / [Voice]
    台北二一 / Taipei 21 (2004) ... / Lady Gigi
    紅孩兒:決戰火焰山 / The Fire Ball (2005) ... [國語配音員] / [Voice:Mandarin]
    午夜照相館 / Open to Midnight (2007) ... / 2nd Auntie
    戀愛通告 / Love in Disguise (2010) ... 七逃郎 / Professor Luo
    戀愛恐慌症 / Lovesick (2011) ... 瑾姨 / Auntie Chen Qin/Glenda
    甜蜜殺機 / Sweet Alibis (2014)    
    獨一無二 / Love in Vain (2015)    
    傻瓜向錢衝 / 2 Idiots (2016)    
    極樂宿舍 / Happy Dorm (2016)    
    泡沫之夏 / Summer's Desire (2016)