[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
黃美清
黄美清
Max Huang Mei-Ching
拼音: huáng měi qīng
Wong Mei-Ching,  Huang Mei-Qing
 
影視作品 / Filmography (2000-2017)
 
  美術指導 / Art Director
    我叫阿銘啦! / Bundled (2000)    
    六號出口 / Exit No. 6 (2007)    
    流浪神狗人 / God Man Dog (2007)    
    一席之地 / A Place of One's Own (2009)    
    一頁台北 / Au Revoir Taipei (2010)    
    艋舺 / Monga (2010)    
    / Love (2012)    
    痞子英雄 / Black & White Episode 1: The Dawn of Assault (2012)    
    總舖師 / Zone Pro Site (2013)    
    軍中樂園 / Paradise in Service (2014)    
    失控謊言 / White Lies, Black Lies (2015)    
    宅女偵探桂香 / Detective Gui (2015)    
    健忘村 / The Village of No Return (2017)    
    機器之血 / Bleeding Steel (2017)