[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳米森
吴米森
Wu Mi-Sen
Pinyin: sēn
Ng Mai-Sam
 
影視作品 / Filmography (2000-2013)
 
  製片 / Production Manager
    松鼠自殺事件 / Amour Legende (2006)    
  監製 / Producer
    起毛球了 / Fluffy Rhapsody (2000)    
    給我一隻貓 / Drop Me a Cat (2002)    
  導演 / Director
    起毛球了 / Fluffy Rhapsody (2000)    
    給我一隻貓 / Drop Me a Cat (2002)    
    松鼠自殺事件 / Amour Legende (2006)    
    宇宙歌女 / Viva Diva (2008)    
    很久沒有敬我了妳 / Kara-Orchestra (2013)    
  剪接 / Editor
    起毛球了 / Fluffy Rhapsody (2000)    
    給我一隻貓 / Drop Me a Cat (2002)    
    空中花園 / A Garden in the Sky (2002)    
    很久沒有敬我了妳 / Kara-Orchestra (2013)    
  編劇 / Writer
    起毛球了 / Fluffy Rhapsody (2000)    
    給我一隻貓 / Drop Me a Cat (2002)    
    松鼠自殺事件 / Amour Legende (2006)    
    很久沒有敬我了妳 / Kara-Orchestra (2013)