[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄭炳志
郑炳志
Cheng Ping-Chi
Pinyin: zhèng bǐng zhì
Cheng Bing-Chi,  Cheng Ping-Chi,  Jeng Bing-Chi
 
影視作品 / Filmography (1994-2018)
 
  陳設道具 / Set Props
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
  道具 / Props
    東邪西毒 / Ashes of Time (1994)    
    一樓一鬼 / House of the Invisibles (2007)    
    馬己仙峽道 / Magazine Gap Road (2007)    
    美麗密令 / Beauty on Duty! (2010)    
    勁抽福祿壽 / The Fortune Buddies (2011)    
    爛賭夫鬥爛賭妻 / Mr. & Mrs. Gambler (2012)    
    懸紅 / The Bounty (2012)    
    十月初五的月光 / Return of the Cuckoo (2015)    
    老笠 / Robbery (2016)    
    大樂師.為愛配樂 / Concerto of the Bully (2018)