[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李雲嫦  ♀
李云嫦
Lee Wan-Sheung
Pinyin: yún cháng
Wan Sheung





 
影視作品 / Filmography (1963-1967)
 
  演員 / Actor (1963-1967)
    卿何薄命 / An Ill-fated Woman (1963) ... / Ah Heung
    學生王子 / Student Prince (1964) ... 江映紅 / Kong Ying-Hung
    女間諜第一號 / Lady Spy No. 1 (1965) ... 李楚雲 / Lee Choh-Wan
    閨房趣史 / Inside the Bedroom (1965) ... 阿玉 / Ah Yuk, Miss Fung
    點心皇后 / Dim-Sum Queen (1965) ... 梁翠珠 / Leung Chui-Chu
    情天劫 / Doomed Love (1965) ... 陳麗嫦 / Chan Lai-Seung
    女賊金蝴蝶 / Golden Butterfly, the Lady Thief (1965)    
    神秘夫人 / Madam Mystery (1966) ... / Chow Yuk-Ching
    白頭情侶 / White-haired Lovers (1966) ... 趙靈潔 / Chiu Ling-Kit
    多少柔情多少淚 / Tender Tears (1967) ... 碧 / Bik