[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉建華
刘建华
Liu Jian-Hua (1)
Pinyin: liú jiàn huá
Lau Kin-Wa
 
影視作品 / Filmography (1990-2005)
 
  演員 / Actor (1990-2005)
    蔓延 / Pirated Copy (2004)    
  服裝指導 / Costume Designer
    孝子賢孫伺候著 / Filial Son and Filial Piety (1993)    
    紅纓桃 / Red Cherry (1995)    
    長大成人 / The Making of Steel (1997)    
    尋槍 / The Missing Gun (2002)    
    生死劫 / Stolen Life (2005)    
  服裝 / Costume
    戰爭子午線 / The Meridian of War (1990)    
    戀愛中的寶貝 / Baober in Love (2004)