[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
亞美  ♀
亚美
Amy (1)
Pinyin: měi
Ya Mei
 
影視作品 / Filmography (1991-2000)
 
  化妝 / Makeup
    大哥讓位 / Retreat of the Godfather (1991)    
    神探乾濕褸 / Shadow Cop (1993)    
    末路狂花 / A Serious Shock! Yes Madam! (1993)    
    九月初九新娘潭 / Ninth of September, the Cursed Day (1996)    
    魑魅魍魎 / Nightmare Zone (1998)    
    陰差陽錯 / Hanky Panky (1999)    
    追金行動 / Gold Rush (1999)    
    賤男特警 / Guys and a Cop (2000)    
    古惑夕陽紅 / Home of a Villain (2000)    
    鬼同你有緣之陰屍路 / Ghost Meets You (2000)    
    邊緣幹探 / Twist of Fate (2000)