[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陸醒華
陆醒华
Lu Shien-Hua
Pinyin: xǐng huá
Luk Seng-Wa
 
影視作品 / Filmography (1985-2011)
 
  監製 / Producer
    港都 2012 / The Harbor, 2012 (2011)    
  塡詞 / Lyrics
    鳳舞九天 / Clan of Amazons (1996)    
  導演 / Director
    浪漫佳人 / Romantic Beauty (1986)    
    少婦的秘密 / Shao Fu De Mi Mi (1986)    
  編劇 / Writer
    應召一族 / Ying Zhao Yi Zu (1985)    
    浪漫佳人 / Romantic Beauty (1986)    
    少婦的秘密 / Shao Fu De Mi Mi (1986)    
    天庭外傳 / Heavenly Legend (1999)    
    港都 2012 / The Harbor, 2012 (2011)