[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉國安  ♂
刘国安
Eddie Lau Kwok-On
Pinyin: liú guó ān
Lau Kwok-On,  Eddie Lau,  Eddie Lau Gwok-On
 
影視作品 / Filmography (2003-2021)
 
  道具 / Props
    金雞2 / Golden Chicken 2 (2003)    
    大阪撻一餐 / Osaka Wrestling Restaurant (2004)    
    這個阿爸真爆炸 / Papa Loves You (2004)    
    韓城攻略 / Seoul Raiders (2005)    
    魔鬼天使 / Lethal Angels (2006)    
    龍虎門 / Dragon Tiger Gate (2006)    
    功夫之王 / The Forbidden Kingdom (2008)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    神奇俠侶 / Mr. and Mrs. Incredible (2011)    
    四大名捕 / The Four (2012)    
  道具領班 / Props Master
    黑社會以和為貴 / Election 2 (2006)    
    地老天荒 / Without Words (2006)    
    我要成名 / My Name Is Fame (2006)    
    美女食神 / The Lady Iron Chef (2007)    
    青苔 / The Moss (2008)    
    文雀 / Sparrow (2008)    
    全力扣殺 / Full Strike (2015)    
    驚心破 / Heartfall Arises (2016)    
    仙球大戰 / Soccer Killer (2017)    
    素人特工 / The Rookies (2019)    
    追龍II: 賊王 / Chasing the Dragon II: Wild Wild Bunch (2019)    
    感動我77次 / 77 Heartwarmings (2021)