[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
何劍文
何剑文
Ho Kim-Man
拼音: jiàn wén
Joe Ho
 
影視作品 / Filmography (1985-1992)
 
  梳頭 / Hair Dressing
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
  美術指導 / Art Director
    蠍子戰士 / Operation Scorpio (1992)    
  髮型 / Hair Stylist
    歡場 / Seven Angels (1985)    
    老娘夠騷 / Soul (1986)    
    皇家戰士 / Royal Warriors (1986)    
    歡樂叮噹 / Happy Din Don (1986)    
    神探朱古力 / Inspector Chocolate (1986)    
    天官賜福 / Reincarnation (1987)    
    最後勝利 / Final Victory (1987)    
    通天大盜 / Easy Money (1987)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    富貴兵團 / The Fortune Code (1990)    
  服裝指導 / Costume Designer
    壯志豪情 / Whampoa Blues (1990)    
  美術 / Art
    慾燄濃情 / Brief Encounter (1988)