[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
羅秀慧  ♀
罗秀慧
Ivy Law Sau-Wai
Pinyin: luó xiù huì

 
影視作品 / Filmography (1983-2009)
 
  化妝 / Makeup
    夏日福星 / Twinkle Twinkle Lucky Stars (1985)    
    福星高照 / My Lucky Stars (1985)    
    富貴列車 / The Millionaires' Express (1986)    
    小生夢驚魂 / Scared Stiff (1987)    
    東方禿鷹 / Eastern Condors (1987)    
    七小福 / Painted Faces (1988)    
  監製 / Producer
    愛情左燈右行 / Fit Lover (2008)    
    愛到底 / L-O-V-E (2009)    
  製片 / Production Manager
    志在出位 / Today's Hero (1991)    
    嘩!英雄 / What a Hero! (1992)    
    重案組 / Crime Story (1993)    
    霹靂火 / Thunderbolt (1995)    
    A貨B貨 / Luxury Fantasy (2007)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    龍之爭霸 / Burning Ambition (1989)    
  化妝助理 / Assistant Makeup Artist
    最佳拍檔大顯神通 / Aces Go Places II (1983)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    都市煞星 / Point of No Return (1990)    
    新精武門1991 / Fist of Fury 1991 (1991)    
    天地玄門 / An Eternal Combat (1991)    
    漫畫威龍 / Fist of Fury 1991 II (1992)    
    痴情快婿 / Fun and Fury (1992)