[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
林賴定金  ♀
林赖定金
Lam Lai Teng Kam
拼音: lín lài dìng jīn
Jenny Lai
 
影視作品 / Filmography (1992-2002)
 
  製片 / Production Manager
    電子格鬥戰士 / Techno Warriors (1997)    
  服裝管理 / Wardrobe
    英雄神話 / Payment in Blood (2000)    
    雷霆特警 / Supercop.com (2000)    
    人蛇偷渡 / Set Me Free (2001)    
  場記 / Script Supervisor
    雄霸四海 / Pursuit of a Killer (2000)    
    黑獄聖女 / Legend of Wind (2000)    
    風月奇譚 / Legend of Lust (2001)    
  服裝指導 / Costume Designer
    雷霆特警 / Supercop.com (2000)    
  策劃 / Planning
    電子格鬥戰士 / Techno Warriors (1997)    
    雄霸四海 / Pursuit of a Killer (2000)    
    黑獄聖女 / Legend of Wind (2000)    
    風月奇譚 / Legend of Lust (2001)    
    慾海星沉 / Starlets Sale (2002)    
  出品人 / Presenter
    至尊特警 / Hard to Kill (1992)    
    執法威龍 / Fatal Chase (1992)    
    龍跨四海之致命情人 / Guns & Roses (1993)    
  監製 / Producer
    英雄神話 / Payment in Blood (2000)    
    人蛇偷渡 / Set Me Free (2001)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    數碼英雄 / Digital Warriors (1999)