[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄺庭樹  ♂
邝庭树
Billy Kwong Ting-Shu
Pinyin: kuàng tíng shù
Gwong Ting-Shu,  Kwong Ting-Su,  Billy Kwong
 
影視作品 / Filmography (1990-2018)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    毒禍2 / Demon 2 (2011)    
  攝影 / Cinematographer
    豪情蓋天 / Theft Under the Sun (1997)    
    合約情人 / The Contract Lover (2007)    
    蔡李彿 / Choy Lee Fut (2011)    
    地域無門 / Death Zone (2012)    
    功夫聯盟 / Kung Fu League (2018)    
    兄弟班 / House of the Rising Sons (2018)    
  第二組燈光 / 2nd Unit Lighting
    鹿鼎記 / Royal Tramp (1992)    
    唐伯虎點秋香 / Flirting Scholar (1993)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    情癲大聖 / A Chinese Tall Story (2005)    
  燈光指導 / Gaffer
    沒有你,沒有我 / Eternal Love (2000)    
  燈光 / Lighting
    天長地久 / Days of Tomorrow (1993)    
    千面天王 / Millionaire Cop (1993)    
    新不了情 / C'est La Vie Mon Cheri (1993)    
    怪俠一枝梅 / Now You See Me Now You Don't (1994)    
    醉生夢死的灣仔之虎 / The Tragic Fantasy - Tiger of Wanchai (1994)    
    醉拳III / Drunken Master III (1994)    
    豪情蓋天 / Theft Under the Sun (1997)    
    男人胸,女人Home / Love in the River (1998)    
    無問題 / No Problem (1999)    
    真愛 / True Love (2000)    
    緣份的世紀 / Are You Lonesome Tonight (2000)    
    古宅心慌慌 / The Death Curse (2003)    
    情癲大聖 / A Chinese Tall Story (2005)    
    合約情人 / The Contract Lover (2007)    
    精舞門 / Kung Fu Hip-Hop (2008)    
    出水芙蓉 / The Fantastic Water Babes (2010)    
    謊言大爆炸 / The Big Lie Bang (2016)    
  燈光助理 / Best Boy
    義膽雄心 / Gangland Odyssey (1990)    
    聊齋艷譚續集五通神 / Erotic Ghost Story II (1991)