[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳孟昌
陈孟昌
Chan Man-Cheong
Pinyin: chén mèng chāng
Chan Mang-Cheong,  Tau Tau,  頭頭
 
影視作品 / Filmography (1987-2018)
 
  車手 / Car Stunts
    迷城 / Wild City (2015)    
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
    紅海行動 / Operation Red Sea (2018)    
  特別效果 / SFX
    公元2000 AD / 2000 A.D. (2000)    
  飛車特技 / Car Stunts Effects
    星月童話 / Moonlight Express (1999)    
  演員 / Actor (1987-2018)
    KO 雷霆一擊 / Knock Off (1998) ... / Han's assistant
    目露凶光 / Victim (1999)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    龍虎風雲 / City on Fire (1987)    
  飛車導演 / Car Stunts Director
    葡京大劫案 / Come from China (1992)    
    對不起,多謝你 / My Dad Is a Jerk! (1997)    
    目露凶光 / Victim (1999)    
    鐵三角 / Triangle (2007)    
    蝴蝶飛 / Linger (2008)    
    高海拔之戀II / Romancing in Thin Air (2012)    
    毒戰 / Drug War (2013)    
    盲探 / Blind Detective (2013)    
    單身男女2 / Don't Go Breaking My Heart 2 (2014)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)    
  助理飛車指導 / Assistant Car Stunt Director
    KO 雷霆一擊 / Knock Off (1998)