[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
尤宜珍
Yau Yee-Chan
Pinyin: yóu zhēn
Yu I-Chen,  尤盈珍
 
影視作品 / Filmography (1975-1996)
 
  化妝 / Makeup
    撢武門 / General Invincible (1983)    
  梳頭 / Hair Dressing
    桃花傳奇 / Legend of Peach Blossom (1980)    
    十八層地獄 / The Hell (1982)    
    撞鬼 / Attack of the Joyful Goddess (1983)    
    幽幻道士3 / Hello Dracula 3 (1988)    
    魔界怪譚 / Strange Tales of Ghosts (1989)    
    金瓶梅 / Jin Pin Mei (1996)    
  髮型 / Hair Stylist
    南俠展昭 / The Majesty Cat (1975)    
    萬法歸宗一少林 / The Best of Shaolin Kung Fu (1976)    
    多情雙寶環 / The Romantic Double Rings (1979)    
    舞拳 / Dance of Death (1979)    
    碧血冼銀槍 / The Silver Spear (1979)    
    浪子快刀 / Wanderer with Nimble Knife (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 / Awe Inspiring Weapon (1980)    
    楚留香與胡鐵花 / Chu Liu Hsiang and Hu Tieh Hua (1980)    
    黑鷹的古刀 / Black Eagle's Blades (1981)    
    水月十三刀 / Miraculous Sword Art (1982)    
    寒山飛狐 / Jade Dagger Ninja (1982)    
    狼女白魔 / Wolf Devil Woman (1982)    
    神鵰英雄 / Sheng Tiao Hero (1982)    
    金粉遊龍 / Matching Escort (1982)    
    楚留香大結局 / The Denouement of Chu Liu Hsiang (1983)    
    茅山道人 / Demon Strike (1984)    
    密宗威龍 / The Tantana (1991)    
    潘金蓮之花弄月 / Pan Jinlian: Flower Play with Moon (1992)    
    楚留香後傳之西門無恨 / Clans of Interigue (1993)    
    新金瓶梅第一卷 / New Jin Pin Mei I (1996)    
    新金瓶梅第二卷 / New Jin Pin Mei II (1996)    
    新金瓶梅第三卷 / New Jin Pin Mei III (1996)    
    新金瓶梅第四卷 / New Jin Pin Mei IV (1996)    
    新金瓶梅第五卷 / New Jin Pin Mei V (1996)