[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃潔儀
黄洁仪
Wong Kit-Yee
Pinyin: huáng jié
 
影視作品 / Filmography (1984-1987)
 
  演員 / Actor (1984-1987)
    美男子 / Mr. Handsome (1987)    
  場記 / Script Supervisor
    英倫琵琶 / Banana Cop (1984)    
    鴻運當頭 / Lifeline Express (1984)    
    全家福 / A Family Affair (1984)    
    上天救命 / Heaven Can Help (1984)    
    打工皇帝 / Working Class (1985)    
    開心樂園 / The Isle of Fantasy (1985)    
    英雄正傳 / True Colours (1986)    
    操行零分 / Conduct Zero (1986)    
    美男子 / Mr. Handsome (1987)