[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳焦鵬
陈焦鹏
Chan Chiu-Pang
Pinyin: chén jiāo péng
Chang Chia-Liang,  Chen Chiao-Peng
 
影視作品 / Filmography (1983-1993)
 
  製片 / Production Manager
    屠夫 / Butcher (1984)    
    歡樂五福星 / The Incredible Kids (1986)    
    午夜艷客 / Sexy Beauty of Midnight (1988)    
    胭脂女殺手 / Yan Zhi Nu Sha Sho (1988)    
    細姨風波 / Xi Yi Feng Bo (1988)    
    兩傻闖江湖 / Little Chivalry (1989)    
    怨愛 / Yuan Ai (1989)    
    至尊殺手 / The Dignified Killers (1991)    
    霹靂寶座 / Raiders of Loesing Treasure (1992)    
    波霸總動員 / Ladies in Operations (1993)    
    大迷信1993 / Super Normal II (1993)    
  演員 / Actor (1983-1993)
    田莊阿哥 / The Village Brother (1983)    
    人鬼狐新傳 / The Biography of a Fox (1989)    
    唐朝姦妃 / The Devil Woman of Tang Dynasty (1993)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    龍騰四海 / Gun n' Rose (1992)