[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
深澤寬  ♂
深泽宽
Sam Chak-Foon
拼音: shēn kuān
Dana Fukazawa
 
影視作品 / Filmography (1987-2019)
 
  製片 / Production Manager
    台北晚 9 朝 5 / Twenty Something Taipei (2002)    
  演員 / Actor (1987-2019)
    尋找周杰倫 / Hidden Track (2003) ... / Party guest at fish store
    出埃及記 / Exodus (2007) ... / Toy store boss
  服裝設計 / Costume Design
    用愛捉伊人 / You're My Destiny (1987)    
  編劇 / Writer
    AV / AV (2005)    
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
    葉問4 / Ip Man 4: The Finale (2019)