[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃國樑
黄国梁
Wong Kwok-Leung (1)
Pinyin: huáng guó liáng




 
影視作品 / Filmography (1988-2014)
 
  機工 / Camera Assistant
    勝者為王 / Born to Be King (2000)    
    意外 / Accident (2009)    
    黑色喜劇 / Black Comedy (2014)    
  錄音 / Sound Recordist
    愛情謎語 / Chaos by Design (1988)    
  電工 / Electrician
    月亮的秘密 / When I Fall in Love - with Both (2000)    
  演員 / Actor (1988-2014)
    瀟洒先生 / Mr. Smart (1989) ... / Mini bus passenger
    表姐,你好野!3之大人駕到 / Her Fatal Ways 3 (1992) ... 小胖 / Fatty
    力王 / Story of Ricky (1992) ... 典獄長之子 / Prison warden's son
    現代蠱惑仔 / Black Dream (1995)    
    金玉滿堂 / The Chinese Feast (1995) ... / Officer Chan
    花月佳期 / Love in the Time of Twilight (1995) ... 歐陽富 / Au Yeung Fu
    安娜瑪德蓮娜 / Anna Magdalena (1998) ... 莫敏兒豬肉佬 / Mok Man Yee
    金雞 / Golden Chicken (2002) ... 嫖客 4 / Whoremonger #4