[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
賀定娥
贺定娥
Ho Deng-Ngo
Pinyin: dìng é
 
影視作品 / Filmography (1985-1996)
 
  服裝管理 / Wardrobe
    聽不到的說話 / Silent Love (1986)    
    皇家師姐III雌雄大盜 / In the Line of Duty III (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 / In the Line of Duty 4 (1989)    
    洗黑錢 / Tiger Cage II (1990)    
    錦繡前程 / Long and Winding Road (1994)    
    三個受傷的警察 / The Log (1996)    
  服裝 / Costume
    喋血邊緣 / The Real Me (1991)    
    重案組 / Crime Story (1993)    
    我友張來 / My Friend Roy (1994)    
  茶水 / Tea Lady
    香港小姐寫真 / Private Life (1987)    
    甩皮鬼 / Skin Striperess (1992)    
  服裝指導 / Costume Designer
    平安夜 / Night Caller (1985)    
    歡場 / Seven Angels (1985)    
    都市煞星 / Point of No Return (1990)    
    捉鬼專門店 / Ghost for Sale (1991)    
    特異女朋友 / Wonder Girlfriend (1993)    
    射鵰英雄傳之東成西就 / The Eagle Shooting Heroes (1993)