[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊道  ♂
杨道
Yang Tao (1)
Pinyin: yáng dào
Yeung Tao,  Yang Dao,  Yeung Tou,  Yeung Tung


 
影視作品 / Filmography (1965-2002)
 
  副導演 / Assistant Director
    啞女情深 / The Silent Wife (1965)    
    英雄烈女 / Fire Bulls (1966)    
    恨你入骨 / I Hate You Deeply (1970)    
  導演 / Director
    大劍客 / Super Swordsman (1968)    
    单身女郎 / Single Girl (1970)    
    當你離家時 / My Broken Heart (1970)    
    愛你一萬倍 / Ai Ni Yi Wan Bei (1971)    
    媽媽心碎了 / Tears of an Unwed Mother (1972)    
    心願 / Heart Wish (1972)    
    決不低頭 / The Invincible Hero (1973)    
    桂芬 / Gui Fen (1973)    
    為君愁 / For Your Love (1974)    
    愛情在春天 / Love in the Spring (1974)    
    愛情集中營 / Love Camp (1974)    
    風流怪事 / Romance (1974)    
    蕩寇英雄 / Dang Kou Hero (1974)    
    片片情 / Love Story of Pian Pian (1975)    
    夏日假期玫瑰花 / Trio Love (1976)    
    佳期、假期 / Time for Wine and Roses (1976)    
    愛情奪標 / Game of Love (1976)    
    微笑 / The Smiling Face (1977)    
    杜鵑花開時 / It's Azalea's Time (1977)    
    女生追男生 / Love Stories (1977)    
    彩雲在飛躍 / Love Across the Bridge (1977)    
    春風化雨 / Shining Spring (1977)    
    愛情雨開花 / Love Flowering Rain (1977)    
    超級戀愛 / The Super Love (1977)    
    為君愁 / Wei Jun Chou (1978)    
    又是黃昏 / It's Sunset Again (1978)    
    好女十八變 / Hao Nu Shi Ba Bian (1978)    
    電子小飛俠 / Dian Zi Xiao Fei Xia (1978)    
    雪中蓮 / Lotus in Snow (1978)    
    徵婚 / Zheng Hun (1978)    
    林投姐 / The Legend of Sister Lin-Tou (1979)    
    媽祖顯聖 / Ma Zu Xian Sheng (1980)    
    十九新娘七歲郎 / Shi Jiu Xin Niang Qi Sui Lang (1980)    
    飛躍的彩虹 / Flying Rainbow (1980)    
    溫拿五虎 / Lucky by Chance (1981)    
    新運河殉情記 / All for Love (1982)    
    愛奴, 叛奴 / Ai Nv, Pan Nv (1983)    
    小鬼難纏 / Miss Nuisance Haunts Again (1983)    
    淑女惡男 / Lady and Wicked Man (1988)    
    紅塵有愛 / Love in the Dust (1988)    
    淑女情挑 / Seductress (1988)    
    我愛妳入骨 / Wo Ai Ni Ru Gu (1988)    
    蝶殺 / Butterfly Murder (1989)    
    艷屍檔案 / Past Midnight (2002)    
  顧問 / Consultant
    血愛遊戲 / Bloody Game (1988)    
    我倆有明天 / We Have Tomorrow (1988)    
    情火 / Love Fire (1988)    
    野草鹹花 / Wild Love (1989)    
    不是紅杏也出牆 / Take a Bath (1989)    
  演員 / Actor (1965-2002)
    武之湛 舍利子 / The Monk's Fight (1981)    
  執行導演 / Executive Director
    一代歌王 / The King of Song (1970)    
  編劇 / Writer
    大劍客 / Super Swordsman (1968)    
    大瘋俠 / Crazy Swordsman (1968)    
    女飛俠 / The Flying Swordgirl (1969)    
    劍中之王 / The Ace of Swordsman (1969)    
    當你離家時 / My Broken Heart (1970)    
    单身女郎 / Single Girl (1970)    
    恨你入骨 / I Hate You Deeply (1970)    
    七劍屠龍 / The Royal Seven (1970)    
    鬼見愁 / Sorrowful to a Ghost (1970)    
    愛你一萬倍 / Ai Ni Yi Wan Bei (1971)    
    劍影神燈 / Ghost Lamp (1971)    
    劍女幽魂 / Mission Impossible (1971)    
    媽媽心碎了 / Tears of an Unwed Mother (1972)    
    心願 / Heart Wish (1972)    
    五色仙女 / Five Beautiful Witches (1972)    
    為君愁 / For Your Love (1974)    
    愛情集中營 / Love Camp (1974)    
    淑女惡男 / Lady and Wicked Man (1988)