[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
佐治
Joh Chi
拼音: zuǒ zhì
''George''
 
影視作品 / Filmography (1974-2002)
 
  動作導演 / Action Director
    危險任務 / Dangerous Duty (1996)    
    連鎖奇幻檔案之疾風鐵男 / Excessive Force (2002)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    極地皇陵 / Undiscovered Tomb (2002)    
  演員 / Actor (1974-2002)
    下南洋 / Tough Guy (1974)    
    橫掃魚蛋檔 / Interpol (1982)    
    龍虎智多星 / The Criminal Hunter (1988) ... / George
    連鎖奇幻檔案之疾風鐵男 / Excessive Force (2002)    
  燈光 / Lighting
    出術 / Fame of Chess (1977)