[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
林達宜
林达宜
Lam Tat-Yee
拼音: lín
Lin Ta-Yi,  Lam Tad-Yee,  Lam Daat-Yee
 
影視作品 / Filmography (1986-1996)
 
  製片 / Production Manager
    怒火威龍 / Crystal Hunt (1991)    
    獵豹行動 / Cheetah on Fire (1992)    
    驚夢魂 / Deep in Night (1995)    
    慈雲山十三太保 / Those Were the Days... (1995)    
  劇務 / Unit Manager
    烏鼠機密檔案 / Run and Kill (1993)    
    奇異旅程之真心愛生命 / What a Wonderful World (1996)    
  道具 / Props
    殭屍翻生 / New Mr. Vampire (1986)    
    卿本佳人 / Pretty Woman (1991)    
    沙丘戰士 / Mountain Warriors (1991)    
    我愛狐狸精 / I Love Miss Fox (1993)