[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
謝園  ♂
谢园
Xie Yuan
Mandarin: xiè yuán
Hsieh Yuan,  Che Yuen (2)



 
Filmography (1983-2016)
 
  演員 / Actor (1983-2016)
    一個和八個 / One and Eight (1983)    
    垂簾聽政 / Reign Behind a Curtain (1983) ... / Zhang Wenliang
    特別手術室 / Unforgettable Life (1988) ... / Song Jialun
    孩子王 / King of Children (1988)    
    瘋狂的代價 / The Price of Frenzy (1988)    
    棋王 / Chess King (1988) ... / Wang Yisheng
    寡婦村 / The Village of Widows (1989) ... 阿泰 / Ah Tai
    黑山路 / Black Mountain (1990) ... / Sixth Brother
    馬路騎士 / Street Knight (1990)    
    喜劇明星 / Comic Star (1991)    
    離婚大戰 / The War of Divorce (1992)    
    編外丈夫 / Sub-Husband (1993)    
    愛情傻瓜 / The Lovelorn (1993) ... 謝優 / Xie You
    高朋滿座 / The Weddings (1993)    
    天生膽小 / A Born Coward (1994) ... 馬強 / Ma Qiang
    紅月亮 / The Red Moon (1996)    
    你是天使 / You Are an Angel (2007)    
    極限救援 / Ultimate Rescue (2008)    
    愛情維修站 / Love Clinic (2010)    
    決戰剎馬鎮 / Welcome to Shamatown (2010) ... 面餅 / Reporter Cui
    戀愛通告 / Love in Disguise (2010) ... 宋曉青的父親 / Music Department Dean
    雙人床條約 / Double Bed Treaty (2011)    
    大格局 / Big Setup (2012)    
    大片 / Blockbuster (2013)    
    愛+100年 / Love + 100 Years (2016)    
    奪路而逃 / Escape Route (2016)    
  編劇 / Writer
    防守反擊 / Counterattack (2000)