[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張揚  ♂
张扬
Chang Yang (1)
Mandarin: zhāng yáng
Cheung Yeung,  Zhang Yang,  Zhao Hua-Chang





 
Filmography (1953-1976)
 
  副導演 / Assistant Director
    黃金島 / Isle of Gold (1967)    
    蒙妮妲日記 / The Search for Monita (1968)    
    月夜琴挑 / Springtime Affairs (1968)    
    水上人家 / The Boat Girl (1968)    
  導演 / Director
    阿牛入城記 / Crazy Bumpkins (1974)    
    鐵証 / Evidence (1974)    
    阿牛出獄記 / Return of the Crazy Bumpkin (1975)    
    阿福被鬼迷 / The Lucky Bumpkin (1976)    
  演員 / Actor (1953-1976)
    殘生 / The Third Life (1953)    
    黑手套 / Black Gloves (1953) ... 孫小林 / Sun Xiao-Lin
    鳥語花香 / Girls in Transformation (1954)    
    戀愛與義務 / Love & Obligation (1955)    
    痴心井 / Heart Break Well (1955)    
    胭脂賊 / Yan Zhi Zei (1956)    
    亂世妖姬(上下集) / Siren, Parts I and II (1956) ... / Han You Mei
    紅塵 / The Error (1956)    
    鬼戀 / My Lover, the Ghost (1956)    
    少奶奶的秘密 / The Secret of a Married Woman (1956)    
    化身姑娘 / Girl in Disguise (1956)    
    春色惱人 / Gloomy Sunday (1956)    
    無頭案 / Murder in the Night (1957)    
    情場如戰場 / The Battle of Love (1957) ... 史榕生 / Shih Jung-Sheng
    紅娃 / Scarlet Doll (1958) ... / Long Ge
    香車美人 / Our Dream Car (1959) ... / Zhang Damin
    雨過天青 / For Better, For Worse (1959) ... / Gao Yongsheng
    千面女郎 / Girl with a Thousand Guises (1959) ... / Ku Chung-Kai
    玉女私情 / Her Tender Heart (1959) ... 林重文 / Lin Chung-Wen
    二八佳人 / Too Young to Love (1959)    
    古屋疑雲 / Corpses at Large (1960) ... / Lin Chia-Chi
    母與女 / Devotion (1960) ... / Lin Chia Ho
    同床異夢 / The Bedside Story (1960) ... / Zheng Dingwei
    女俠文婷玉 / The Lady Musketeer (1960)    
    野玫瑰之戀 / The Wild, Wild Rose (1960) ... / Liang Hanhua
    溫柔卿 / Bachelors Beware (1960) ... / Chang Cheng Kuang/Zhang Zhengguang
    六月新娘 / The June Bride (1960) ... / Dong Jifeng
    女婷玉火海殲仇 / Venture of the Lady Musketeer (1961)    
    紅頻青燈未了情 / Till the End of Time (1961)    
    星星,月亮,太陽(上) / Sun, Moon and Star (Part 1) (1961) ... / Hsu Chien-Pai
    星星、月亮、太陽(下) / Sun, Moon and Star (Part 2) (1961) ... / Xu Jianbai
    野花戀 / Come Rain, Come Shine (1962) ... / Li Yu-Ling
    一段情 / A Fine Romance (1962) ... / Yang Shao-Yun
    火中蓮 / Lily of the Valley (1962) ... / Zhang Yunsheng
    荷花 / Little Lotus (1963) ... 周彩根 / Chou Tsai-Ken
    諜海四壯士 / Four Brave Ones (1963) ... 孫揚 / Sun Yang
    大馬戲團 / The Big Circus (1964) ... 宋超 / Sung Chao
    情天長恨 / An Affair to Remember (1964) ... 史丹華 / Shih Dan-Hua
    一曲難忘 / Please Remember Me (1964)    
    都市狂想曲 / City Fantasy (1964) ... 飾小陳, 金西坤 / Shi Hsiao-Chen;Chin Hsi-Kun
    生死關頭 / The Crisis (1964)    
    銷錦囊 / The Lucky Purse (1966) ... 周廷訓 / Zhou Tingxun
    草莽喋血記 / The Fugitive (1966) ... 阿龍 / Ah Long
    空谷蘭 / Forget Me Not (1966)    
    落馬湖 / Gun Fight at Lo Ma Lake (1966)    
    描金鳳 / The Fortune-Teller's Daughter (1966) ... 彭巡按 / Gov. Peng Hsun-An
    麒麟送子 / Little Matchmaker (1967)    
    黃金島 / Isle of Gold (1967)    
    青春夢 / Young Love (1967) ... / Chang Chia Liang
    聊齋誌異續集 / The Haunted (1967) ... 3) 宗湘若 / 3) Zong Xiang-Ruo
    太極門 / Duel at the Supreme Gate (1968) ... / Chee Chun Nam
    月夜琴挑 / Springtime Affairs (1968) ... / Chu Tzu Tan
    春暖人間 / Song of Our Family (1968) ... / Li Ming
    太太萬歲 / Darling, Stay at Home (1968) ... / Chang Wai-Ming
    蒙妮妲日記 / The Search for Monita (1968) ... 施明 / Szi Ming
    試情記 / How Love Is Tested (1969)    
    鐵骨傳 / Iron Bones (1969)    
    龍吟虎嘯 / The Challenge (1969)    
    雙龍劍 / Two Dragons-Sword (1969) ... 岳中嶽 / Yue Zhong-Yue
    像霧又像花 / Hate Me Not (1970)    
    台北, 上海, 重慶 / Taipeh, Shanghai, Chungking (1970)    
    弱者, 你的名字是男人 / Weakness The Name Is Man (1970)    
    壯士血 / The King's Sword (1970) ... / Fang Hsiao Yu
    昨天今天明天 / Yesterday, Today, Tomorrow (1970)    
    飛虎 / Flying Tiger (1970)    
    狐妻 / The Black Fox (1970) ... 文彦 / Wen Yan
    尋母三萬里 / A Flower in the Night Rain (1971)    
    巴士站 / Bus Stop (1971) ... 方俊民 / Fang Chin Min
    揚子江特一號 / Secret Agent 001 (1971)    
    騙術大觀 / Cheating in Panorama (1972)    
    湄南河之歌 / The Song of Thailand (1972)    
    水滸傳 / The Water Margin (1972) ... / Small Whirlwind, Chai Chin
    蕩寇誌 / All Men Are Brothers (1973) ... / Sung Emperor
    阿牛入城記 / Crazy Bumpkins (1974) ... / Shipping boss
    鐵証 / Evidence (1974) ... 探長 / Inspector
    春暉 / Spring Sunshine (1975)    
  編劇 / Writer
    鐵証 / Evidence (1974)    
    阿福被鬼迷 / The Lucky Bumpkin (1976)