[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳竹昇  ♂
陈竹升
Bamboo Chen Chu-Sheng
Mandarin: chén zhú shēng
Chan Chuk-Sing,  Chen Zhu-Sheng,  Bamboo Chen





 
Filmography (2006-2018)
 
  道具 / Props
    人在江湖 / A Mob Story (2007)    
  演員 / Actor (2006-2018)
    練習曲 / Island Etude (2006)    
    囧男孩 / Orz Boyz! (2008) ... / Cheats 2nd Uncle
    艋舺 / Monga (2010) ... / Geta's man
    他們在畢業的前一天爆炸 / Days We Stared at the Sun (2010)    
    翻滚吧!阿信 / Jump Ashin! (2011) ... / Mad Ox
    雞排英雄 / Night Market Hero (2011) ... 在888夜市旁修路燈的工人 / Street lamp repair worker
    野蓮香 / My Little Honey Moon (2012) ... / Hsiao Tien-fu
    總舖師 / Zone Pro Site (2013) ... 水腳A / Debt collector A
    太平輪(上) / The Crossing: Part 1 (2014) ... 基隆嘮叨鄰居 / Keelung neighbour
    大稻埕 / Twa-Tiu-Tiann (2014)    
    嘉農 / Kano (2014) ... / Chiayi peasant
    阿莉芙 / Alifu, the Prince/ss (2017) ... / Sherry
    大佛普拉斯 / The Great Buddha+ (2017) ... / Belly Button
    痴情男子漢 / All Because of Love (2017)    
    健忘村 / The Village of No Return (2017)    
    花甲大人轉男孩 / Back to the Good Times (2018) ... 林老師 / Mr .Lin