[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
胡萍  ♀
Woo Ping (2)
Pinyin: píng
Hu Ping




 
影視作品 / Filmography (1932-1961)
 
  場記 / Script Supervisor
    明珠寶劍 / Ming Zhu Bao Jian (1961)    
  演員 / Actor (1932-1961)
    國魂的復活 / Revival of Naiongal Spirits (1932)    
    戰地歷險記 / Adventures in the Battlefield (1932)    
    戀愛與生命 / Love and Life (1932)    
    春水情波 / Romance in Spring (1933)    
    脂粉市場 / Cosmetics of Market (1933)    
    烈焰 / Flames (1933)    
    前程 / The Future Prospects (1933)    
    鐵血情瀾 / The Iron Men (1933)    
    姊姊的悲劇 / A Tragic Tale About My Sister (1933)    
    飛花村 / Floating Flowers (1934)    
    女人 / Women (1934)    
    黃金時代 / The Golden Times (1934)    
    時勢英雄 / Businessmen in a War (1935)    
    新桃花扇 / New Peach Blossom Fan (1935)    
    夜半歌聲 / Song at Midnight (1935)    
    黑影 / Shadow (1935)    
    生之哀歌 / Sad Song of Life (1935)    
    人之初 / The Beginning of Life (1935)    
    狂歡之夜 / Carnival Night (1936)    
    青年進行曲 / Youth on the March (1937)    
    百鳥朝凰 / Hundreds of Birds Adoring a Phoenix (1947)    
    三個陳村種 / Three Good Fellas (1952)