[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊祐寧  ♂
杨佑宁
Tony Yang You-Ning
Pinyin: yáng yòu níng
Yeung Yau-Ning,  Yang Yu-Ning,  Yang You-Ning,  Yo Yang





 
影視作品 / Filmography (2004-2018)
 
  演員 / Actor (2004-2018)
    十七歲的天空 / Formula 17 (2004) ... 小天 / Tien
    夢遊夏威夷 / Holiday Dreaming (2004) ... / Chou
    怎麼浪漫都可以 / How Romantic Is OK? (2005)    
    國士無雙 / Catch (2006) ... / Gene
    天堂口 / Blood Brothers (2007) ... 小虎 / Xiao Hu
    明明 / Ming Ming (2007) ... 阿土 / Tu
    背著你跳舞 / Dancing Without You. (2008)    
    台北飘雪 / Snowfall in Taipei (2009)    
    初戀風暴 / The Tempest of First Love (2010)    
    街角的小王子 / In Case of Love (2010)    
    一頁台北 / Au Revoir Taipei (2010) ... 雷蒙 / Raymond
    下一個奇迹 / The Next Miracle (2011)    
    幸福額度 / Love on Credit (2011) ... / Shen Tao/Tony
    率性生活之末日逆襲 / Doomsday Reverse (2012)    
    逐愛之旅 / Finding Love (2012)    
    總舖師 / Zone Pro Site (2013) ... 葉如海 / Yeh Ju-hai
    大尾鱸鰻 / David Loman (2013) ... 賀祥 / Xiao Ho
    太平輪(上) / The Crossing: Part 1 (2014) ... 嚴澤明 / Yan Zeming
    京城81號 / The House That Never Dies (2014)    
    太平輪·彼岸 / The Crossing: Part 2 (2015) ... / Yan Zeming
    風中家族 / Where the Wind Settles (2015)    
    新步步驚心 / Time to Love (2015) ... 愛新覺羅·胤禛 / Prince Si Ye / Yin Zhen, 4th Prince
    我是女王 / The Queens (2015) ... Tony / Tony
    我的戰爭 / My War (2016)    
    寒戰II / Cold War 2 (2016) ... / Roy Ho
    魔宮魅影 / Phantom of the Theatre (2016) ... / Gu Weibang
    再見, 在也不見 / Distance (2016) ... / 2) Lin Renzheng
    大尾鱸鰻2 / David Loman 2 (2016)    
    俠盜聯盟 / The Adventurers (2017) ... / Po Chen
    建軍大業 / The Founding of an Army (2017)    
    健忘村 / The Village of No Return (2017)    
    捉妖記2 / Monster Hunt 2 (2018)