[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
寧浩  ♂
宁浩
Ning Hao
Mandarin: níng hào
Ling Ho,  Nnghao




 
Filmography (2003-2019)
 
  監製 / Producer
    邊境風雲 / Lethal Hostage (2012)    
    繡春刀II修羅戰場 / Brotherhood of Blades II: The Infernal Battlefield (2017)    
    我不是藥神 / Dying to Survive (2018)    
  製片 / Production Manager
    綠草地 / Mongolian Ping Pong (2005)    
    瘋狂的外星人 / Crazy Alien (2019)    
  故事 / Story
    瘋狂的外星人 / Crazy Alien (2019)    
  導演 / Director
    香火 / Incense (2003)    
    綠草地 / Mongolian Ping Pong (2005)    
    瘋狂的石頭 / Crazy Stone (2006)    
    瘋狂的賽車 / Crazy Racer (2009)    
    黃金大劫案 / Guns and Roses (2012)    
    無人區 / No Man's Land (2013)    
    心花路放 / Breakup Buddies (2014)    
    瘋狂的外星人 / Crazy Alien (2019)    
  道具 / Props
    黃金大劫案 / Guns and Roses (2012)    
  演員 / Actor (2003-2019)
    瘋狂的石頭 / Crazy Stone (2006) ... 醫生 / Doctor
    合約情人 / The Contract Lover (2007) ... / [Uncredited]
    瘋狂的賽車 / Crazy Racer (2009) ... 計程車司机 / Taxi driver
    將愛情進行到底 / Eternal Moment (2011) ... / Beijing policeman
    桃姐 / A Simple Life (2011) ... 本人 / Guest at premiere
    刀見笑 / The Butcher, the Chef and the Swordsman (2011) ... / 3) Cock gighting gambler #2
    黃金大劫案 / Guns and Roses (2012) ... 偽警察局長 / Policemen
    無人區 / No Man's Land (2013) ... / [Cameo]
    老炮兒 / Mr. Six (2015)    
    一出好戲 / The Island (2018)    
    我不是藥神 / Dying to Survive (2018)    
    英雄本色2018 / A Better Tomorrow 2018 (2018)    
  編劇 / Writer
    香火 / Incense (2003)    
    綠草地 / Mongolian Ping Pong (2005)    
    瘋狂的石頭 / Crazy Stone (2006)    
    瘋狂的賽車 / Crazy Racer (2009)    
    黃金大劫案 / Guns and Roses (2012)    
    瘋狂的外星人 / Crazy Alien (2019)