[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
毛永明  ♂
Mao Yong-Ming
Pinyin: máo yǒng míng
Mo Wing-Ming,  Mao Yongming





 
影視作品 / Filmography (1978-2005)
 
  演員 / Actor (1978-2005)
    東港諜影 / Spy in the Eastern Harbour (1978)    
    海之戀 / Love of the Sea (1980)    
    喜盈門 / Full House of Joy (1981)    
    子夜 / Midnight (1981)    
    姑娘今年二十八 / Girl at 28 (1984)    
    風流局長 / The Talented Leader (1985)    
    馴獅三郎 / A Lion Tamer (1985)    
    多情的帽子 / Ahman's Stories (1986) ... 陳阿满 / Chen Ah-Man
    最後的貴族 / The Last Aristocrats (1989) ... 王醫生 / Dr Wong
    小醜歷險記 / The Adventure of a Clawn (1990)    
    做頭 / Hands in the Hair (2005) ... / Ah Fu