[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
柯震東  ♂
柯震东
Kai Ko Chen-Tong
Pinyin: zhèn dōng
O Chan-Tung,  Ko Chen-Tung,  Ke Zhendong,  Ko Chen-Tong





 
影視作品 / Filmography (2011-2016)
 
  演員 / Actor (2011-2016)
    那些年,我們一起追的女孩 / You Are the Apple of My Eye (2011) ... 柯景騰 / Ko Ching-teng /Ko-teng
    南方小羊牧場 / When a Wolf Falls in Love with a Sheep (2012) ... 阿東 / Wolf/Tung
    Together在一起 / Together (2013) ... 阿仔 / Zai/Boy
    變身 / Machi Action (2013)    
    小時代 / Tiny Times (2013) ... 顧源 / Gu Yuan
    小時代2:青木時代 / Tiny Times 2.0 (2013) ... 顧源 / Gu Yuan
    我的情敵是超人 / A Choo! (2013)    
    這一刻,愛吧2013 / Dive In 2013 (2013)    
    小時代3:鋒銀時代 / Tiny Times 3.0 (2014)    
    小時代4:鳴鑽時代 / Tiny Times 4.0 (2015)    
    再見瓦城 / The Road to Mandalay (2016)