[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
石錦航
石锦航
Shih Chin-Hang
Pinyin: shí jǐn háng
''Stone'',  ''Mayday'',  Shi Chin-Hang




 
影視作品 / Filmography (2004-2015)
 
  演員 / Actor (2004-2015)
    五月之戀 / Love of May (2004) ... 石頭 / Member of Mayday
    近在咫尺 / Close to You (2010) ... / Judge [cameo]
    星空 / Starry Starry Night (2011) ... 老師 / Teacher
    阿爸 / Abba (2011)    
    3DNA: 五月天 3D 演唱會電影 / Mayday 3DNA (2011) ... / Bike messenger's customer
    下午茶 / Will You Still Love Me Tomorrow? (2013) ... / San-san
    現場.戰場.夢工場 / Live in Live (2013)    
    五月天諾亞方舟 / Mayday Nowhere 3D (2013)    
    三生 / Three Charmed Lives (2014) ... / 3)
    百日告別 / Zinnia Flower (2015) ... / Wei
  音樂 / Music
    五月之戀 / Love of May (2004)