[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳慧美  ♀
陈慧美
Chen Hui-Mei
Pinyin: chén huì měi
Chan Wei-Mei,  Chan Wai-Mei





 
影視作品 / Filmography (1967-1974)
 
  演員 / Actor (1967-1974)
    最標準的丈夫 / Zui Biaozhun De Zhangfu (1967)    
    日出,日落 / Sun Rise, Sun Set (1967)    
    少女的春天 / A Girl in Spring (1968)    
    響尾金鈴 / Ringing Sword (1969)    
    豬八戒招親 / Pigsy's Marriage (1969)    
    封神榜 / Feng Shen Bang (1969)    
    李三娘 / Lady Lee (1969)    
    重慶一號 / Secret Agent Chung King No.1 (1970) ... 劉文蘭 / Liu Wen-Lan
    魏徵斬龍 / Way Ching Killed the Dragon (1970)    
    家在台北 / Home Sweet Home (1970)    
    大情人 / Great Lover (1970)    
    貓與丈夫 / The Husband and the Pussycat (1970)    
    二郎神楊戩 / Yang Zean (1970)    
    午夜留香 / A Killer in White Clothing (1971)    
    劍女幽魂 / Mission Impossible (1971)    
    妙想天開 / Out of the World (1971)    
    小雨 / Light Rain (1972)    
    進攻美人關 / To Attack the Beauty Fort (1972) ... 華僑小姐 / Overseas girl
    神秘女郎白如霜 / The Woman from the Hell (1973)    
    雷風雨 / Love in the Storm (1973)    
    彩雲片片 / The Changing Clouds (1974)    
    大佬 / Big Brother (1974)