[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
魏宗萬  ♂
魏宗万
Wei Zong-Wan
Pinyin: wèi zōng wàn
Ngai Sung-Maan,  Wei Zongwan,  Ngai Chung-Man ,  Wei Zhong-Wan





 
影視作品 / Filmography (1983-2013)
 
  演員 / Actor (1983-2013)
    一個和八個 / One and Eight (1983)    
    海灘 / At the Beach (1984)    
    雷北利號沉沒在印度洋 / Leibili Sank in Pacific Ocean (1985)    
    誘人的定情物 / Charm for Love (1986) ... / Li Ruihan
    天菩薩 / Buddha's Lock (1987)    
    一無所有 / Black Puma (1989)    
    開天辟地 / Epoch-Making (1991) ... 王懷慶 / Wang Huaiqing
    孝子賢孫伺候著 / Filial Son and Filial Piety (1993)    
    三毛從軍記 / San Mao Joins the Army (1994)    
    巧奔妙逃 / Inglorious Escape (1995)    
    緊急迫降 / Crash Landing (1999) ... 魏朝成 / Wei Zhao Cheng
    第601個電話 / Telephone 601 (2006) ... 男明星 / Male star
    理發師 / The Music Box (2006)    
    投名狀 / The Warlords (2007) ... 陳公 / Lord Chen
    老五的奧斯卡 / Lao Wu's Oscar (2009) ... / Lao Zhao
    尋找劉三姐 / A Singing Fairy (2010) ... / Lao Mo
    辛亥革命 / 1911 (2011) ... 奕劻 / Prince Yi Kuang
    失戀33天 / Love Is Not Blind (2011) ... 陳書坤老師 / Uncle Chen
    赤發鬼劉唐 / All Fight for Justice (2011)    
    不能告訴你 / Can't Tell You (2013)    
    天鐘 / Clock of God (2013)    
    玉麒麟盧俊義 / Lu Junyi Jade Kylin (2013)