[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳永標  ♂
陈永标
Bill Chan Wing-Biu
Mandarin: chén yǒng biāo
Bill Chan Wing-Piu




 
Filmography (1988-2000)
 
  製片 / Production Manager
    超時空要愛 / Timeless Romance (1998)    
  副導演 / Assistant Director
    金裝大酒店 / Carry On Hotel (1988)    
    猛鬼學堂 / The Haunted Cop Shop II (1988)    
    望夫成龍 / Love Is Love (1990)    
    天長地久 / Days of Tomorrow (1993)    
    回魂夜 / Out of the Dark (1995)    
    我愛廚房 / Kitchen (1997)    
    麻雀飛龍 / Mahjong Dragon (1997)    
    黑玫瑰義結金蘭 / Black Rose II (1997)    
    馬永貞 / Hero (1997)    
  導演 / Director
    黑金之王 / Money Laundry (2000)    
  美術指導 / Art Director
    霸王女福星 / Operation Pink Squad (1988)    
    老婆,妳好嘢! / The Other Half (1990)    
    猛鬼霸王花 / Here Comes a Vampire (1990)    
    新精武門1991 / Fist of Fury 1991 (1991)    
    漫畫威龍 / Fist of Fury 1991 II (1992)    
    俠骨仁心 / Healing Hearts (2000)    
  演員 / Actor (1988-2000)
    望夫成龍 / Love Is Love (1990)    
    起尾注 / Coup De Grace (1990)    
    一世好命 / You Bet Your Life (1991)    
    志在出位 / Today's Hero (1991) ... / Skinny Keung
    回魂夜 / Out of the Dark (1995) ... 道友明 / Ah Ming
  服裝指導 / Costume Designer
    千王情人 / Lover of the Swindler (1993)    
  策劃 / Planning
    新精武門1991 / Fist of Fury 1991 (1991)    
    漫畫威龍 / Fist of Fury 1991 II (1992)    
    玫瑰玫瑰我愛你 / Rose Rose I Love You (1993)    
    神龍賭聖之旗開得勝 / Always Be the Winners (1994)