[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
柯宇綸  ♂
柯宇纶
Lawrence Ko Yu-Luen
Mandarin: lún
Ke Yu-Lun,  O Yu-Leun,  Ko Yu-Lien,  Ke Yu-Luen ,  Lawrence Ko,  Ke Yulun





 
Filmography (1983-2017)
 
  演員 / Actor (1983-2017)
    帶劍的小孩 / Kidnapped (1983)    
    戀戀風塵 / Dust in the Wind (1986) ... 林太太兒子 / Mrs Lin's son
    我愛瑪莉 / I Love Mary (1988)    
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991) ... 飛機 / Airplane
    麻將 / Mahjong (1996) ... 綸綸 / Luen Luen
    愈快樂愈墮落 / Hold You Tight (1998) ... 小哲 / Dou Jie
    一一 / Yi Yi (2000) ... 綸綸 / Lily's new soldier boyfriend
    二月十四 / Be My Valentine (2002) ... / Leonardo
    三方通話 / Fancy 25 (2002)    
    最好的時光 / Three Times (2005)    
    一年之初 / Do Over (2006) ... 耗子 / 3)
    色,戒 / Lust, Caution (2007) ... 梁潤生 / Liang Jun Sheng
    九降風 / Winds of September (2008)    
    消失打看 / Honey PuPu (2010) ... / Sam
    一頁台北 / Au Revoir Taipei (2010) ... 阿洪 / Hong
    十加十 / 10+10 (2011) ... / 7) Liu Chi's lover
    翻滚吧!阿信 / Jump Ashin! (2011) ... 菜脯 / Pickle
    親愛的奶奶 / To My Dear Granny (2012) ... 阿達 / Ah-Da
    野蓮香 / My Little Honey Moon (2012) ... / Ho Chih-kang
    下午茶 / Will You Still Love Me Tomorrow? (2013) ... / Stephen
    念念 / Murmur of the Hearts (2015) ... / Nan/Yu-nan
    小孩 / The Kids (2016) ... 哲偉 / Jia-Jia's boss Zhe-Wei
    強尼.凱克 / Missing Johnny (2017)    
    林北小舞 / The Gangster's Daughter (2017)    
    健忘村 / The Village of No Return (2017)