[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
孫紅雷  ♂
孙红雷
Sun Hong-Lei
Pinyin: sūn hóng léi
Suen Hung-Lui,  Sun Honglei





 
影視作品 / Filmography (1999-2020)
 
  故事 / Story
    硬漢 / The Underdog Knight (2008)    
  演員 / Actor (1999-2020)
    沒完沒了 / Sorry, Baby (1999) ... 醉酒司機 / Drunk driver
    我的父親母親 / The Road Home (1999) ... 生子 / Luo Yusheng
    幸福時光 / Happy Times (2000) ... / Customer at Happy Times
    周漁的火車 / Zhou Yu's Train (2002) ... 張強 / Dr Zhang Jiang
    我為誰狂 / Manhole (2004) ... 唐大興 / Tang Daxing
    七劍 / Seven Swords (2005) ... 烽火連城 / General Fire-Wind
    紅美麗 / Shanghai Red (2006) ... 律師 / Lawyer Lu
    淺藍深藍 / In the Blue (2006)    
    天堂口 / Blood Brothers (2007) ... 洪哥 / Boss Hong
    鐵三角 / Triangle (2007) ... 莫中原 / Mok Chung-Yuan
    梅蘭芳 / Forever Enthralled (2008) ... 邱如白 / Qiu Rubai
    硬漢 / The Underdog Knight (2008) ... / Daffodil's lover
    窈窕紳士 / My Fair Gentleman (2009) ... 曾天高 / Zeng Tian Gao
    三槍拍案驚奇 / A Woman, a Gun and a Noodle Shop (2009) ... 張三 / Zhang
    建國大業 / The Founding of a Republic (2009) ... 記者 / Central Daily journalist
    非誠勿擾2 / If You Are the One II (2010) ... 李香山 / Li Xiangshan
    決戰剎馬鎮 / Welcome to Shamatown (2010) ... 唐高鵬 / Mayor Tang Gaopeng/Hu Shuanzi
    戰國 / The Warring States (2011) ... 孫濱 / Sun Bin
    邊境風雲 / Lethal Hostage (2012) ... / Sidekick/druglord
    我願意 / I Do (2012) ... 楊年華 / Yang Nianhua
    全民目擊 / Silent Witness (2013) ... 林泰 / Lin Tai
    毒戰 / Drug War (2013) ... 張雷隊長 / Captain Zhang Lei
    洋妞到我家 / When a Peking Family Meets Aupair (2014)    
    觸不可及 / One Step Away (2014)    
    少年班 / The Ark of Mr. Chow (2015)    
    全民目擊2 / Silent Witness 2 (2015)    
    極限挑戰之皇家寶藏 / Royal Treasure (2016)    
    黑社會3:雨傘革命 / Election 3 (2020)