[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王家駒  ♂
王家驹
Ricky Wong Ga-Kui
Pinyin: wáng jiā
K. K. Wong,  Wong Ka-Kui,  Ricky K. K. Wang
 
影視作品 / Filmography (1991-2014)
 
  監製 / Producer
    黑太陽731續集之殺人工廠 / Laboratory of the Devil (1992)    
    宇宙狙擊 / Ultracop 2000 (1992)    
    死亡列車 / A Narrow Escape (1992)    
    格殺令 / Lethal Panther 2 (1993)    
    越軌之狼 / Guardian Angel (1994)    
    轟天密令 / Deadly Target (1994)    
    暗殺兵團 / Lethal Extortion (1994)    
    笑林老祖 / Shaolin Kung Fu Kids (1995)    
    喋血柔情 / Angel on Fire (1995)    
    極度獸性 / Evil Instinct (1996)    
    危情追蹤 / Yes Madam 5 (1996)    
    野性任務 / Fatal Desire (1998)    
    爆裂危情 / Fatal Attraction (2000)    
    戰龍 / Dragon the Master (2001)    
    戰龍 2 / Dragon the Master 2 (2002)    
    南國風雲 / Roaring Dragon Bluffing Tiger (2003)    
    午夜出租 / Midnight Rental (2003)    
    舞廳二之龍爭舞鬥 / Night Club On Fire (2003)    
    辣妹夢幻組 / Kung Fu Tea (2004)    
    霍元甲之精武真英雄 / Dragon in Fury (2004)    
    絕世好妻 / My Wife Can Fight (2006)    
    下一站再愛你 / Next Station I Love You (2014)    
  製片 / Production Manager
    驚天龍虎豹 / Lethal Panther (1991)    
    偷情小丈夫 / Weakness of Man (1991)    
  演員 / Actor (1991-2014)
    危情羔羊 / Thrilling Story (1993)    
  策劃 / Planning
    猛鬼狐狸精 / Return of the Evil Fox (1991)    
    我為卿狂 / Hidden Desire (1991)    
    至尊特警 / Hard to Kill (1992)    
    執法威龍 / Fatal Chase (1992)    
    縱橫天下 / Angel the Kickboxer (1993)    
    妖姬 / Lady from Palace (1994)    
    新俏郎君 / Switch-Over (1994)    
    西環浮屍 / O.C.T.B. Case - The Floating Body (1995)    
    港香 / Kong Hong: Lost in Love (2008)    
  出品人 / Presenter
    摧花狂魔 / Bloody Mary Killer (1993)    
    龍虎之戰 / Power Connection (1995)    
    皇帝也風流 / Emperor in Lust (1997)    
    戰狼傳說 / Legend of the Wolf (1997)    
    野性任務 / Fatal Desire (1998)    
    爆裂危情 / Fatal Attraction (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 / Blood on Bullet (2000)    
    戰龍 / Dragon the Master (2001)    
    血濺忠義門 / The Internal Duel (2001)    
    麻辣神探 / Spice Cop (2002)    
    一本未完的漫畫 / Fatal Comic (2002)    
    戰龍 2 / Dragon the Master 2 (2002)    
    天地有情 / Kill or Be Killed (2003)    
    清理門戶 / Killing Betrayer (2003)    
    血濺獅王陣 / Iron Lion (2003)    
    拳王 / The Invincible (2003)    
    K王之王: 失控羔羊 / Be Out of Control (2004)    
    辣妹夢幻組 / Kung Fu Tea (2004)    
    霍元甲之精武真英雄 / Dragon in Fury (2004)    
    絕世好妻 / My Wife Can Fight (2006)