[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張善珙
张善珙
Cheung Sin-Gung
Pinyin: zhāng shàn gǒng
George K. King
<
 
影視作品 / Filmography (1959-1996)
 
  攝影 / Cinematographer
    飛燕迎春 / Come On, Everybody! (1960)    
    同命鴛鴦 / The Eternal Love (1960)    
    結髮情 / The Unaffected Love (1965)    
    毒天使 / The Deadly Angel (1966)    
    歷劫紅顏 / The Tormented Life of a Woman (1966)    
    玉女含冤 / You Do Me Wrong (1966)    
    北極風情畫 / Romance in Northern Country (1968)    
  製片 / Production Manager
    暴風少年 / A Rascal's Tale (1991)    
  監製 / Producer
    忍者大決鬥 / Ninja Hunter (1984)    
    天使特警 / Angel Force (1991)    
    黃飛鴻系列之一代師 / Martial Arts Master Wong Fei Hung (1992)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 / Kung Fu Kid (1994)    
    霹靂鳳凰 / Velvet Gloves (1996)    
  副導演 / Assistant Director
    虎山行 / Escorts Over Tiger Hill (1969)    
  錄音 / Sound Recordist
    七劍下天山 / Seven Swordsman Leave Tianshan (1959)