[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
冼藝隆  ♂
冼艺隆
Alan Sin Ngai-Lung
Pinyin: xiǎn lóng
Sin Aau-Lung,  Allen Shin,  Allan Sin Ngai-Lung
 
影視作品 / Filmography (1985-2010)
 
  美術指導 / Art Director
    操行零分 / Conduct Zero (1986)    
    單身貴族 / The Nobles (1989)    
    玩命雙雄 / Goodbye Hero (1990)    
    上海1920 / Shanghai 1920 (1991)    
    馬路英雄 / Off Track (1991)    
    皇家香港警察的最後一夜 / The Final Night of the Royal Hong Kong Police (2002)    
    少林殭屍天極 / Shaolin Vs Evil Dead: Ultimate Power (2006)    
    功夫無敵 / Kung Fu Fighter (2007)    
    大四喜 / The Luckiest Man (2008)    
    功夫廚神 / Kung Fu Chefs (2009)    
    分手說愛你 / Break Up Club (2010)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    聖誕奇遇結良緣 / It's a Drink! It's a Bomb! (1985)    
    龍的心 / Heart of the Dragon (1985)    
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
    雙肥臨門 / Double Fattiness (1988)    
    富貴再三逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World III (1989)    
  服裝指導 / Costume Designer
    太子爺出差 / Freedom Run Q (1992)    
  美術助理 / Art Assistant
    愛神一號 / Cupid One (1985)    
    圍城 / Besieged City (2008)