[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉俊偉
刘俊伟
Lawrence Lau Jun-Wai
Pinyin: liú jùn wěi
Lau Tseun-Wai,  Lau Chun-Wai
 
影視作品 / Filmography (1988-2006)
 
  副導演 / Assistant Director
    太陽之子 / Prince of the Sun (1990)    
  故事 / Story
    四月四日 / Tamagotchi (1997)    
  演員 / Actor (1988-2006)
    流氓差婆 / Thunder Cops II (1989)    
    第601個電話 / Telephone 601 (2006)    
  場記 / Script Supervisor
    霸王女福星 / Operation Pink Squad (1988)    
    屍家重地 / Mortuary Blues (1990)    
  策劃 / Planning
    天使狂龍 / Angel's Project (1993)    
  編劇 / Writer
    猛鬼學堂 / The Haunted Cop Shop II (1988)    
    猛鬼撞鬼 / Funny Ghost (1989)    
    起尾注 / Coup De Grace (1990)    
    猛鬼霸王花 / Here Comes a Vampire (1990)    
    太陽之子 / Prince of the Sun (1990)    
    天師捉姦 / Ghostly Vixen (1990)    
    '92霸王花與霸王花 / Inspector Wears Skirts IV (1992)    
    香港也瘋狂 / Crazy Hong Kong (1993)    
    七月十四 / Thou Shalt Not Swear (1993)    
    四月四日 / Tamagotchi (1997)    
    自從他來了 / What Is a Good Teacher (2000)